Français

An invited competition for the design of a public building intended for various community services, including an auditorium and a rooftop belvedere accessible from the park at the heart of the site. The concept evokes the encounter between two driving forces. First, the city set along the cliffs; second, the sea, whose shifting currents transform the coastal landscape. The project is intended as a metaphor for this symbiosis and these currents that collide.

Awarded second prize in the competition.

In collaboration with Estudio Lamela

Auditorio de El Sablòn


Llanes, Spain, 2007

http://thellendfortin.com/eng/files/gimgs/26_01tfasablon.jpg
http://thellendfortin.com/eng/files/gimgs/26_02tfasablon.jpg
http://thellendfortin.com/eng/files/gimgs/26_03tfasablon.jpg
http://thellendfortin.com/eng/files/gimgs/26_04tfasablon.jpg
http://thellendfortin.com/eng/files/gimgs/26_05tfasablon.jpg
http://thellendfortin.com/eng/files/gimgs/26_06tfasablon.jpg